Wil je graag je eigen voedsel verbouwen aan huis of op je werk, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Bij Voedseltuin de Brabantse Walnoot werken ervaren moestuincoaches die ook  een persoonlijk moestuinadvies op maat kunnen geven. Ontdek hoe je op een effectieve en duurzame manier een bloeiende moestuin kunt creëren, zelfs als je maar beperkte ruimte hebt.

MOESTUIN ADVIES OP MAAT

Een moestuinadvies op maat houdt in dat we specifiek kijken naar jouw situatie, wensen en mogelijkheden om een gepersonaliseerd plan te ontwikkelen voor het opzetten en onderhouden van jouw moestuin. Het advies is volledig afgestemd op jouw unieke situatie, zodat je optimaal kunt genieten van een mooie en vruchtbare moestuin.

moestuin advies
Moestuin advies

MOESTUIN opties

Zelfs met beperkte ruimte, zoals een balkon, kun je vanaf slechts één vierkante meter beginnen met een moestuin. De mogelijkheden zijn talrijk:

moestuin advies
Moestuincoach

MOESTuiN COACH

De moestuinadviezen worden gedaan door ervaren moestuincoaches. Caren Vermaat is afgestudeerd als IVN moestuincoach en heeft daarnaast een opleiding kruidengeneeskunde en natuurlijke voeding. De andere moestuincoach heeft een opleiding tot permacultuurontwerper gedaan.