Speciaal voor groepen en bedrijven bieden we de mogelijkheid om je ware natuur ~ je Ikigai te ontdekken tijdens een inspirerende groepssessie middenin de natuur. 

Waar kom jij ‘s morgens je bed voor uit, wat is jouw passie, jouw Ikigai?

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een Ikigai, een reden van bestaan. Het is een van de geheimen voor een lang, gezond & gelukkig leven, zoals ook de langstlevenden op de Blue Zones hun leven leiden. 

Door dagelijks bezig te zijn met datgene wat betekenis geeft aan je leven, ervaar je meer levensvreugde, vitaliteit en werkplezier. Het ontdeden van je Ikigai, maak je bewust en geeft inzicht in welke stappen en keuzes je kunt maken voor meer voldoening en zingeving in je leven. 

ONTdek je ikigai

Ikigai workshop

locatie

De workshop vindt plaats in Voedseltuin De Brabantse Walnoot gelegen op Landgoed Arcadia te Steenbergen. 

De Voedseltuin bestaat uit verschillende thema-eilanden met bijzonderen groente- en fruitgewassen om te ontdekken: Vergeten groenten van de Brabantse Wal, Mediterrane groenten, Geneeskrachtige kruiden, Zeegroenten, Historische verfplanten, bijzondere fruitsoorten, Theekruiden & Eetbare bloemen. 

Je kunt kiezen voor een Voedseltuin proeverij, lunch of diner.

 

workshop

Tijdens de workshop leer je in 2,5 uur alles over het ontdekken van je Ikigai en hoe je dit concept toepast in je eigen werk en leven. De workshop wordt gegeven voor groepen van 6 tot 20 personen. De prijs voor de workshop bedraagt 59,95 euro. Dit is inclusief:

workshop ikigai