Speciaal voor groepen en bedrijven bieden we een unieke Voedseltuin ProeverEiland Toer waarbij je een ontdekkingsreis maakt langs alle natuureilanden van de Brabantse Walnoot en waarbij je de natuurschatten gaat ontdekken, proeven & beleven. 

Ga met ons mee op reis door de Voedseltuin en laat je verrassen door de unieke gewassen, de overvloed aan biodiversiteit van planten & dieren, en de natuurschatten die je hier gaat ontdekken.

Deze Voedseltuin ProeverEiland Toer belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij je niet alleen geniet van de schoonheid van de natuur, maar ook inspiratie opdoet voor een gezondere en duurzamere leefstijl. Leer hoe je ook je eigen tuin kunt omtoveren tot een eetbaar paradijs, proef de smaken van de lokale Brabantse Wal groenten en test je kennis tijdens de plantaardige Pub Quiz. 

Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens deze ProeverEiland Toer waarbij je zelf ervaart wat een voedseltuin te bieden heeft voor je persoonlijke groei, geluk en gezondheid 🌱

voedseltuin eiland toer

proevereiland toer

De voedseltuin proeverij

De Voedseltuin Proevereiland vindt plaats in Voedseltuin De Brabantse Walnoot gelegen op Landgoed Arcadia te Steenbergen.

De Voedseltuin bestaat uit verschillende thema-eilanden met bijzonderen groente- en fruitgewassen om te ontdekken: Vergeten groenten van de Brabantse Wal, Mediterrane groenten, Geneeskrachtige kruiden, Zeegroenten, Historische verfplanten, bijzondere fruitsoorten, Theekruiden & Eetbare bloemen. 

We laten je de smaken proeven van de Brabantse Wal en kennismaken met bijzondere combinaties en verrassende gerechten uit de Voedseltuin. 

Alle gerechten zijn vers & onbewerkt direct geteeld uit de Voedseltuin of (biologische) streekproducten.

 

plantaardige pub quiz

Na de proeverij wordt je kennis getest over de verborgen natuurschatten en parels van De Brabantse Wal met de plantaardige Pub Quiz.

Tijdens de vermakelijke Pub Quiz leer je niet alleen de verborgen schatten van de Brabantse Wal maar ook die van je groepsleden of collega’s beter kennen.

De groep wordt verdeeld in teams die het tegen elkaar opnemen, waarbij je aan de hand van vragen en opdrachten gaat strijden om de felbegeerde Gouden Biet Trofee 🏆

 

plantaardige pubquiz
proevereiland toer

PROEvereiland toer